MIJAC Sant Andreu

 

E-mail: mijacsas@gmail.com

 

Web: mijacsantandreu.jimdo.com

 

 

Qui som?

 

 

 

El MIJAC és el Moviment Infantil i Juvineil d'acció catòlica.

 

 

El MIJAC és un moviment d'infants de l'Església reconegut pels bisbes de Barcelona, Vic, Tarragona, Lleida, Mallorca i Girona, format per grups d'infants de 7 a 14 anys, que juguen i actuen plegats, revisen el que fan i viuen i celebren la presència de Jesús enmig d'ells i en els seus amibents.

 

 

Ser un moviment implica estar vinculats a altres centres i fer-ne trobades amb altres grups com els nostres. Ser moviment implica una tasca educativa comuna tant dels infants com de nosaltres mateixos, els animadors.

 

Els animadors acompanyem els infants perquè siguin protagonistes dins i fora del grup; ajudem a difondre l'experiència que viuen els infants al MIJAC i promovem la participació en la vida associativa i cultural als barris.

 

 

El MIJAC pretén que els infants s'organitzin a través dels jocs i de les activitats que fan al seu grup per actuar al seu barri, a l'escola, a la parròquia, al Moviment, a la família, amb els amics...

 

 

 

Els infants del MIJAC s'agrupen i es coordinen entre els diversos grups i edats, i aprenen a prendre responsabilitats al servei dels altres infants, segons la seva sensibilitat i possibilitats infantils.

 

 

Els infants del MIJAC aprenen a veure i comprendre la realitat en què viuen i es mouen, i aprenen a descobrir com la veuen els altres infants de la seva edat i els adults, i a discernir si és com la veu Jesucrist, per a poder-la transformar tot col·laborant amb Déu per poder fer possible el món nou que ha inaugurat el seu fill Jesucrist