MIJAC Sant Andreu

 

E-mail: mijacsas@gmail.com

 

Web: mijacsantandreu.jimdo.com

 

 

El treball de campanya al MIJAC Sant Andreu

Els nens i nenes del Mijac de Sant Andreu per treballar el segon any de la campanya, ens hem convertit en autèntics reporters. Tenint com a referència el lema: “Tothom té un costat positiu, busca’l”. Per grups, l’hem cercat de la següent manera:

 

Els pirates supervivents del Mijac ens hem conegut més entre nosaltres gràcies a la llibreta del reporter. En aquesta llibreta apareixíem tots els pirates supervivents amb la foto individual de cadascun i amb una sèrie de preguntes que havíem d’emplenar sobre les aficions, els gustos etc.

 

Els Chukiis hem buscat i compartit el costat positiu dels integrants del grup a través d’una dinàmica. Aquesta dinàmica consistia en escriure aspectes i valors positius que ens aportaven les altres persones del grup.

 

I els Mijaqueros Shore hem elaborat cadascun de nosaltres un trivial amb unes preguntes. Les respostes d’aquestes s’esbrinaven conjuntament entre tots. També hem realitzat, individualment, un arbre en el qual cada cap de setmana hem anat afegint una fulla on anotàvem  un valor positiu de cadascun de nosaltres.

 

Per acabar, a la sortida de cap de setmana del 9 i 10 de febrer, al Castell de Cabrera, tots els infant que vam anar, vam treballar la fitxa del reporter. A les estones de temps lliure, ens havíem d’apropar algú que no coneixíem gaire per conèixer-lo més. Vam omplir la fitxa que hi ha a continuació:

En valorar la sortida al centre, hem arribat a la conclusió que la realització d’aquesta fitxa havia estat positiva ja que ens havíem conegut molt més entre tots nosaltres.

 

PD: Animem a tots els centres a emplenar aquesta fitxa perquè, com hem fet nosaltres, us acabeu de conèixer més entre els nens i les nenes del vostre centre. 

 

 

Coordinadora de revista

 

Escribir comentario

Comentarios: 0