MIJAC Sant Andreu

 

E-mail: mijacsas@gmail.com

 

Web: mijacsantandreu.jimdo.com

 

 

Dissabte 29 de gener

El passat dissabte 29 de gener, va ser un dia plujós, però això no va evitar que el dissabte fos un dia de guitarres i MIJAC com sempre!

 

A les 16h es van trobar les nois i noies que estan aprenent a tocar la guitarra (i avui podeu veure alguna foto en exclusiva). I desprès a les 17h ja ens vam aplegar tots els grups del centre. Com plovia vam fer un parell de jocs a la sala gran.

 

I desprès en el treball per grups...

 

  • Los mijaqeros y mijaqueras y viceversa: tenien pendent de la campanya de l'any passat escriure una carta al ajuntament per demanar més papereres als carrers. Aprofitant la remodelació de la plaça Òrfila van sortir a comprobar i van veure que no n'hi havia cap. Així que mans a l'obra i ja tenen la carta preparada! I per acabar la tarda uns quants esboços per al concurs per escollir un nou logo del MIJAC de Barcelona i Terrassa.

 

  • Los licántropos mijabalonas: van estar treballant al grup el tema del respecte.

 

  • Los Héroes del MIJAC: del que podeu veure més fotos del que van fer. Primer és van dibuixar ells a l'escola i ells a la família, i desprès van estar jugant a un joc que semblava una OCA, però on cada casella era un joc o una pregunta.

 

I de moment això és tot. Fins dissabte!

Escribir comentario

Comentarios: 0