MIJAC Sant Andreu

 

E-mail: mijacsas@gmail.com

 

Web: mijacsantandreu.jimdo.com

 

 

Dissabte 22 de gener

Hola a tots!


Com va? Nosaltres avui estem una mica tristos I una mica contents. Ens expliquem: Estem contents perquè avui guitarres ha anat molt bé I hem après molt. Estem preparant una cançó per poder acompanyar al concert que preparen el grup de guitarres de diumenge.


En primer lloc, el Mijac ha anat molt I molt bé tot I faltar gairebé tots els animadors menys la Laura I la Maria. Hem tingut reforços de la Conxi I el Cristóbal, podrien tornar, són genials! Han vingut dos nois nous dels mitjans, benvinguts!


El grup dels grans “Mijaqueros I mijaqueres I viceversa” ens han preparat una gran ginkamaque ha durat una hora i mitja on algunes proves eren com: pintar-nos la cara amb parelles i els ulls tapats, ballar una dansa, intentar posar una bolígraf dintre una botella, fer punteria amb gomes o fer mímica per elegir el centre d’interès d’aquest any.


Ah, que per cert, ha sortit escollit “Los magos de Weverly Place”. Els animadors ens haurem de posar les piles mirant la sèrie ja que no els coneixem gaire. Per tot això i més, moltes felicitats als grans perquè han fer una gimkana inoblidable.


En segon lloc, estem tristos perquè hem fet la despedida de la Laura Díaz, animadora dels grans ja que marxa d’Erasmus a Amsterdam i ja no la tornarem a veure fins maig. Li hem fet una super postal de part de tots i totes i li hem dedicat unes paraules perquè no ens oblidi a més a més de fer un petit pica-pica per despedir-la. Laura, t’esperem a les colònies de l’estiu, et trobarem molt a faltar!


Res més, això ha estat tot avui. Us deixem unes fotos també d’alguns moments d’aquest dissabte i ens veiem la setmana que ve!

 

Escribir comentario

Comentarios: 0